Interneto tiesioji ir kt.

Gerbiami, sodininkai,

noriu informuoti, kad kas liečia interneto klausimą, iš valdybos pusės yra padaryta viskas. Sutartis pilnai suderinta tarp šalių. Buvo reikalingas paskutinis žingsnis, kurį nurodė Vilniaus rajono žemėtvarkos skyrius – gauti savivaldybės leidimą. Savivaldybės architektūros skyrius be kitų dokumentų pareikalavo vandens bokšto projekto su aiškinamaja dalimi. Reikėjo skubiai ieškoti architekto ir su juo sudarinėti sutartį dėl projekto paruošimo. Išgelbėjo buvęs valdybos pirmininkas Aidas Kavaliauskas, kuris ir parengė vandens bokšto projektą su aiškinamaja dalimi. Aido kvalifikacija (diplomas)  leidžia atlikti projektavimo darbus. Tik pateikus vandens bokšto projektą, architektūros skyrius priėmė dokumentus (manau per susirinkimą turėsime nuspręsti, kaip projektuot0jui apmokėti už šį darbą) . Beliko laukti tik atsakymo. Gal susirinkimui jį ir turėsime. Rytoj eisiu į savivaldybę.

Naujausia informacija dėl atliekų surinkimo. Ši informacija liečia kainą. Numatyta, kad pastoviai gyvenantis sodininkų bendrijoje namo savininkas už kvadratinį metrą mokės ne 20 centų, o 16. Minimalus mokestis pastoviai gyvenančiam namo savininkui bus 7 litai, o maksimalus, kaip ir buvo, lieka 20 litų per mėnesį. Pastoviai bendrijoje negyvenantiems žemės savininkams šiuo klausimu naujienų nėra.

Noriu informuoti, kad buvo skelbiama, jog bendrijoje parduodamas nelikvidus turtas, t.y. ketiniai nuotekų vamzdžiai, ketiniai uždaromieji ventiliai bei žalvariniai uždaromieji ventiliai. Norinčių nusipirkti šio turto neatsirado, todėl šiandien jis parduotas į metalo laužą. Už žalvario laužo 75 kg. gauta 750 lt. , už juodo metalo laužą (ketus) 455 kg. gauta 391,3 lt. Viso – 1141,3 lt. Dar liko neparduoti cinkuoti metaliniai vamzdžiai apie 100 metrų. Juos tiesiog gaila buvo atiduoti į metalo lauža, todėl palikau, daug vietos pas mane neužima. Jei kam reikia tai žinokite, kad jie yra ir juos galima metalo laužo kaina įsigyti. Taip pat liko neparduotas siurblys. Už  jį nieko gero pardavę į metalo laužą negautume, bet po kurio laiko kas nors gali susigriebti, kad valdyba jį neskaidriai pardavė, todėl tegul jis dar guli kol nuspresime, kad tikrai galime jo atsikratyti.

Pagarbai

L.e.p. valdybos pirmininkas                                       Petras Revuckas

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.