Bendrijos reikalai – gegužis 3 ĮVAIRŪS

Sveiki sodiečiai.
Šiek tiek susirinko visiems aktualios naujos informacijos, pasistengsime ją glaustai pateikti.

1). Informaciją apie Aido Kavaliausko atsistatydinimą iš bendrijos valdybos pirmininko pareigų visiems į elektroninį paštą išsiuntė asmeniškai Aidas, trumpai apibūdindamas ir priežastis, nulėmusias tokį veiksmą.
Kaip jau žinote, š.m. balandžio 21d valdybos posėdyje laikinai einančiu bendrijos valdybos pirmininko pareigas buvo išrinktas valdybos narys Petras Revuckas.

2). Dėl interneto paslaugų teikimo mūsų bendrijoje (vykdant visuotiniame bendrijos narių susirinkime 2012 03 25d priimtą sprendimą) valdybos posėdyje išrinkta derybinė grupė – l.e.p. valdybos pirmininkas Petras Revuckas, valdybos narys Romualdas Svobūnas, valdybos narys Andžej Perveinis – kuri kovo 09d susitiko su interneto paslaugas teikiančios įmonės UAB „ETANETAS” vadovu, aptarė interneto teikimo sąlygas. Pirmadienį (14d) laukiame paruoštos sutarties pasirašymui.
Visą konkrečią informaciją apie paslaugas, sąlygas, įkainius pateiksime sekančią savaitę mūsų internetiniame puslapyje.

3). Dėl šiukšlių išvežimo datos jokių pasikeitimų nėra. Kaip ir buvo numatyta ankstesniame grafike, artimiausia šiukšlių išvežimo data – gegužės 16d.
Norime kreiptis į visus sodininkus, sunešusius ir sukrovusius savo šiukšles į pagrindinės gatvės šalikelę – tik per šeštadieninę talką jos buvo surenkamos ir išvežamos savivaldybės lėšomis.
Dabar vėl jūsų sukaupto šiukšlyno išvežimui teks samdyti vežėjus už papildomą mokęstį.
Neterškime patys savo kieme.

M&D

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.