Nemokamų pakuočių atliekų rūšiuojamojo surinkimo konteinerių dalybos

 

Individualių namų valdų savininkams, kurie neturi įsiskolinimo už atliekų tvarkymą, UAB „Nemėžio komunalininkas” nemokamai dalina rūšiavimo konteinerius.

Atliekų rūšiavimo komplektą sudaro 2 konteineriai – 120 litrų talpos konteineris, skirtas stiklinei pakuotei ir 240 litrų talpos konteineris, skirtas pakuočių atliekoms (popieriaus, plastiko, metalo) bei antrinėms žaliavoms. Kartu su pakuočių atliekų surinkimo konteineriais gyventojai gaus ir atmintines, kaip juos naudoti bei kokias atliekas į juos mesti.

Išrūšiuotas atliekas iš individualių namų valdų planuojama pradėti rinkti 2017 m. balandžio mėnesį. Konteinerių ištuštinimo grafikai bus skelbiami interneto svetainėse www.vrsa.lt , www.nkom.lt. Ši paslauga bus teikiama nemokamai.

Nemėžio, Rudaminos, Pagirių, Medininkų, Marijampolio, Mickūnų, Šatrininkų, Kalvelių, Juodšilių, Rukainių ir Lavoriškių seniūnijų gyventojai rūšiavimo konteinerius galės pasiimti iš UAB „Nemėžio komunalininkas“ būstinės arba konteineriai bus nemokamai pristatyti į namus iš anksto suderintu laiku.

Individualių namų valdų gyventojus, norinčius nemokamai gauti pakuočių atliekų rūšiuojamojo surinkimo konteinerių komplektą, prašome kreiptis į UAB „Nemėžio komunalininkas el. paštu ilona@nkom.lt ar tel.Tel. (8 5) 235 0398 , nurodant mokėtojo kodą, vardą, pavardę, adresą ir kontaktinį tel. numerį. www.nemeziokomunalininkas.lt

Bendrijos valdybos pirmininkas
Aidas Kavaliauskas
Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.