Visuotinė talka 2016 04 23

Gerb. Sodininkų bendrijos „Vokė” sodinininkai ir gyventojai !

Kaip ir kasmet organizuojama talka bendrijos ir šalia esančios teritorijos aplinkai tvarkyti, bei bendrojo naudojimo objektams gerinti.
Šiais metais planuojamos kelios talkos (pasirinktinai dalyvaujama vienoje)

1-oji talka vyks 2016 m. Balandžio 23 d. (šeštadienis) 10.30 val., kuomet tvarkysime mūsų teritoriją ir Mūsų parką. Renkamės prie skelbimų lentos.

 Kaip ir pernai atskirai pasiskirstysime grupėmis kur darbus kuruos koordinatoriai ir atžymės dalyvavimą talkos pabaigoje- piknike (trukmė 2-3 val.)

Moterys ir vaikai rinks šiukšles mūsų teritorijoje, aplinkui tvorą, Mūsų parke (vandenvietėje) dažys supynes, tvarkys parko aplinką.
 Vyrai dirbsime Mūsų parke ir jo prieigose, atlikdami smulkius remonto, betonavimo darbus, genėsime į mūsų gatveles išlindusius daugiau kaip 50-60 cm krūmus, medžius ir pan. darbus

 Po talkos Mūsų parke – piknikas (su keptomis dešrelėmis, arbata ir saldainiais).

 Kitos talkos bus:  
Balandžio 30 d. (šeštadienis) 10.30 val.,
Gegužės 14 d. (šeštadienis) 10.30 val.,
Gegužės 29 d. (sekmadienis) 10.30 val.,

Visus negalėjusius dalyvauti ankstesnėje talkoje prašome minėtą datą rinktis prie pirmininko namo Vokės 6-oji g.20, arba pranešti tel. 861290723 kada norėtų atidirbti talkos darbus.
Numatyta toliau tvarkyti ir gražinti mūsų parką ir jo prieigas.
Taip pat galima papildomai atidirbti kas nedalyvavo pernai ar seniau talkose.

Primename, kad pagal SB „Vokė“ įstatus:
Bendrijos valdybos organizuojamuose bendrojo naudojimo teritorijos tvarkymo ar kituose darbuose (talkose) turi dalyvauti visi Bendrijos nariai ir ne bendrijos nariai, išskyrus narius sulaukusius 70-ies ir daugiau metų, turinčius 1-os, 2-os, 3-ios grupės neigalumą.

 Talkų metu būtina su savimi turėti gerą nuotaiką, vaikus ir anūkus, kurie matytų, kad mūsų parke ir sode šiukšlės „neauga“
Pagelbėtų ir pirštinės, ar grėblys su karučiu ir kastuvu.

Bendrijos valdyba

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.