VOKĖS vasaros šventė 2014

Vasara persirito į antrą pusę..praėjo talkos, pasodinti daržai,gėlynai, praėjo susirinkimas (apie tai detali info bus atsiųsta šiek tiek vėliau, kadangi esminių labai svarbi sprendimų priimta nebuvo, išskyrus kasmetinius ataskaitinius klausimus)…ir be abejo jau daug kas klausinėja kada tradicinė mūsų….jau ketvirtoji iš eilės

VOKĖS vasaros šventė 2014 20130803_175759

Tad kviečiami visi, visi Vokėnai su šeimomis ir geros valios žmonės (su krepšeliais gėrybių)

 Rugpjūčio 2 d. (šeštadienį ) Mūsų parke

1 dalis _Sportinė  10-13 val. 

2 dalis _ Iškilminga-koncertinė-pramoginė 18-23 val.

stalas suneštinis…(bendrija ruošia saldų stalą).

20130803_133852

20130803_123210

20130803_17393420130803_190700

Kadangi orai panašu šiomis dienomis „kepinantys” tai ankstinsime sportinę dalį, kad būtų ryte… kai nekaršta.

 Šių metų šventės naujovės, apart tradicinėmis jau tapusių bėgimo, komandinių sportinių rungčių, gražiausios sodybos (sodo-daržo), gražiausios puokštės ir skaniausio valgio rinkimų, bus šios:

1. naujų SB VOKĖ narių „krikštynos” (kas dalyvaus iš naujokų, laukia ypatingi prizai).

2. šiais metais pakviestos dalyvauti Papiškių km. komanda, bei Pagirių Melekonių bendruomenės ir sodo bendrijos komanda, bei kitų aplinkinių bendrijų pirmininkai (siekiant skatinti bendruomeniškumą)

3. panašu kad vaikų bėgimus dalinsime į 3 dalis (a. iki 5 metų – 50 metrų; b. nuo 6 iki 11 metų – 500 metrų; c. nuo 12 iki 16 metų – 500 metrų. Visi vaikai tradiciškai bus apdovanoti saldžiais prizais.

Jau muzikinė aparatūra suderinta, gira užsakyta, prizai jau ruošiami (šiemet nauji ir labai smagūs, bei vertingi), dalis atlikėjų jau ruošiasi pasirodymams.

Dar ieškome kas nori, arba jūs žinote įdomių žmonių kurie moka ir nori sudalyvauti mūsų koncertinėje dalyje, labai prašome praneškite..esate labai laukiami. Prašome prisijungti ir vyresnius žmones su tradicinėmis dainomis ir pan.

Taip pat ieškome galinčių bent simboliškai paremti įmonių, organizacijų suvokiančių bendruomeniškumo prasmę ir taip sukuriant spalvingesnę šventę 

 

Ypatinga padėka mūsų tradiciniams rėmėjams UAB „ETANETUI” interneto tiekėjui mūsų apylinkėse.

Baidarink_melynasbei naujam rėmėjui BAIDARINK.LT  – „išdrysk sušlapti”,

kuris skyrė prizinius kuponus visai šventei su 50 proc nuolaida,

bei atributiką vaikams.

 

 

 

Taip pat reikalingi savanoriai šiomis dienomis  padėti ruoštis šventei: statyti sceninę uždangą, laikiną pavėsinę nuo lietaus ir saulės, padėti nudirbti kitus smulkius darbelius. Visi savanoriai bus pagerbti atskirai. Šie darbai užskaitomi, kas negalėjo dalyvauti ankstesnėse talkose. 

 Norėtųsi daugiau Jūsų visų aktyvumo pasiruošiant, nes po to visi tikrai būna labai patenkinti (o ypač vaikai, netgi paaugliai jau antra savaitė vis klausinėja…o juk viską darome dėl jų)…

Labiausiai norisi paprašyti susiburti  tradiciškai kelių gatvių komandas…

 

Jau visa savaitė vyksta paruošiamieji,derinimo darbai…tad

Jei turite idėjų, pasiūlymų, minčių dėl šventės ..drąsiai rašykite, skambinkite….

Ką smagaus pasidarysime tą ir turėsime….

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.