Internetas ir kiti klausimai

Noriu informuoti sodininkus, kad šiandien savivaldybėje gautas leidimas rengti anteną ant neeksploatuojamo vandens bokšto (metalinės konstrukcijos) internetui. Rytoj apie tai informuosiu Etaneta.

Prašymas sodo gatvese paspartinti  grandininkų rinkimus ir informuoti pirmininką. Savaitgalį planuojame valdybos posėdį, kuriame būtų malonu matyti ir grandininkus.

Sekmadienį 7-je g. 19 dirbs bendrijos buhalterė Judita. Už 2011-2012 metus būtina atsiskaityti iki š.m. liepos pabaigos.

Pagiriuose pašte susikaupė pranešimai apie apmokėjimą sąskaitų už

šiukšles. Nėra paštininko, todėl sąskaitas paimsiu aš. Penktadienį, sekmadienį ir kitomis savaitės dienomis  bus galima kreiptis dėl šių sąskaitų.

Paskutiniu metu sklypų savininkai kelia klausimus dėl apleistų, velėnuojančių besiribojančių sklypų, kurie nėra privatizuoti. Tai naujas klausimas apie kurį viešai ankščiau nelabai buvo kalbama. Valdyboje bandysime šį klausimą nagrinėti, viešinti ir spręsti. Tai gana sudėtingas ir sunkiai sprendžiamas klausimas, bet išeities ieškosime. Gal šiuo klausimu padės Seime priimtas naujas sodininkų bendrijų įstatymas.

Pagarbiai

Pirmininkas

Įrašas paskelbtas temoje Uncategorized. Išsisaugokite pastovią nuorodą.